Tandlæger i Lyngby

I Lyngby er der mere end 30 tandlæger, som dækker det store areal i kommunen. Lyngby-Taarbæk er med sine godt 55.000 borgere en betydelig kommune med et højt skattetryk. Hvad enten du bor nær Klampenborg, Taarbæk, Virum, Ulrikkenborg, Sorgenfri, Lundtofte, Brede, Hjortekær, Lyngby Centrum, Stationen eller Rådvad, så er der flere gode og billige tandlæger du kan benytte. Med hele 9 skoledistrikter, så er der også flere skoletandlæger end i en sammenlignelig kommune.

Hvis du sammenligner priser på tandlæger i Lyngby, kan du også nemt komme galt sted. Prisindekset svinger meget og du kan nemt spare 40% mellem de dyreste og billigste. Især de nye tandlægekæderer billige.

Tandlægekæder har også en anden fordel. For ikke alene er de en af de billigeste tandlæger i lyngby, men de ligger også flere andre steder i landet. Og har sin fordel, hvis du flytter eller vil til hurtigt og din lokale afdeling ikke har tid idag. Så kan du jo vælge en afdeling i nærheden af dit arbejde.

Blandt de mest benyttede tandlæger i Lyngby er de store klinikker nede ved centrum og bymidten. På Lyngby Hovedgade er der flere at vælge mellem.

Hvis du er tilflytter, så hør dine naboer og evt. nye kollegaer, hvilke tandlæger de kan anbefale. Der er måske en facebook-gruppe for lokalområdet du kan spørge i. Er du medlem af nogle fagforeninger, så kan du måske få rabat nogle steder?

Står du foran

Godt jagt er en god tandlæge i lyngby.