Tandlæger i Herlev

Søger du en tandlæge i Herlev?

Herlev er med blot 29.000 borgere en lille kommune. Men der er stadig relativt mange tandlæger. Faktisk har vi 10 tandlæger i Herlev. Eller rettere sagt er det tandklinikker, idet at hver praksis ofte har 2-4 tandlæger tilnyttet.

De giver ca. 1 tandlæge per 10.000 borgere, hvilket er i toppen blandt kommuner i danmark.

Tandlægerne på Stations alleen ligger centralt ved togstationen og har gode parkeringsmuligheder. Prisniveauet er måske også lidt over gennemsnittet.

Billigste tandlæger i Herlev

Tandlæge Jan Prener tæt ved Herlev Bymidte er en af de tandlæger i Herlev med de laveste listepriser – janprener.dk

Istedet for vælge en af de mange tandlæger i herlev, kan du istedet vælge en tandlæge tæt ved dit job. Det kan betyde at du skal skifte tandlæge, hvis du skifter job. Og du skifter hyppigere job end bopæl. Derfor kan du med fordel vælge en af de mange nye tandlægekæder.

Hvilken tandlæge i Herlev skal jeg vælge?

En undersøgelse, som vi har lavet blandt mere end 100 nye tandlægekunder viste, at der var 5 ting, som vægtede højest i valget af ny tandlæge:

  1. Prisen var vigtigst, men kun få sammenlignede faktisk priser
  2. Tandlæge af bestemt køn
  3. Tandlæge, der matcher ens egen alder
  4. Tandlæge tæt på / nemt at komme til og fra
  5. En tandlæge der har tid – du kan få en tid om 4 uger….det gider man bare ikke høre når man har ondt. Eller du kan få en tid kl. 12…ellers bliver det først i uge 32.

Så er du selv i tvivl om hvilken tandlæge du skal vælge, så vurdér ovenstående kriterier og vælg dem som du vægter højest.

Hvis prisen er meget vigtigt, således at du gerne vil spare nogle håndører, så spørger dig selv om du forventer mange huller. Du skal jo til tjek og tandrens helst 2 gange årligt – så hvis du ikke er typen der får huller, så skal du blot tjekke de gængse priser på røntgen, rens og tandeftersyn. HVis du har mange huller, fx 1-3 per år, så er det den pris du skal tjekke, idet at prisen for huller er langt dyrere end de 1-2 eftersyn du har per år. Og det er jo ligegyldigt at du kan spare 200 kr. på eftersyn, hvis det koster en bondegård at få lavet et hul.

tandlæger i herlev

Søger du skoletandlæge i Herlev?

Skoletandlæge eller skoletandplejen som den også kaldes ligger spredt i Herlev, typisk med lokale på skolerne. På Tandlægeforeningen kan du se en liste over alle skoletandlægerne og bøjletandlægen.