Tandlæge i Hillerød med den nyeste teknologi og studierabat

Dette indhold er sponsoreret 

Går du og leder efter en ny tandlæge i Nordsjælland, så kan Nordsjællands TandlægeCenter blive din nye tandlæge i Hillerød. Vi passer på dine tænder, så du kan have et flot smil hele livet. Du kan være sikker på at få en god oplevelse, når du kommer til behandling hos os. Vi har dit velbehag som vores primære fokus, og sørger for at du bliver mødt med god service lige fra du kontakter vores klinik, mens du sidder i stolen og til du går ud af døren hos os. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål, og der er tid til at vi kan snakke sammen inden din behandling, så du kan føle dig helt tryg. Forløbet vil blive gennemgået fra start til slut og vi vil snakke med dig om, hvad der skal laves, hvorfor det skal laves og hvordan vi vil lave det.   

Studierabat på udvalgte behandlinger 

Vi ved, at der som studerende ikke er store penge på lommen og måske står et tandlægebesøg ikke ligefrem øverst på prioriteringslisten over ting, der skal bruges mønter på. På samme tid ved vi om nogen, at det er vigtigt at komme til tandlæge, så dine tænder får behandling i tide og bliver taget hånd om. Derfor synes vi ikke, at det må handle om, at frygten for at komme til tandlæge bunder i frygten for, hvor meget behandlingen løber op i, når det kommer til kroner og ører. Vi vil gerne være med til at sørge for, at du som studerende har råd til at komme til tandlæge, og derfor tilbyder vi hele 15% i studierabat på udvalgte behandlinger. Så kan du stadig have råd til de ting, der er lidt sjovere at bruge penge på. Som en ekstra service tilbyder vi, at du kan opdele betalingen på din tandlægebehandling, hvis det passer dig og din økonomi bedre. 

Slip for unødvendige udgifter og smerter

Vi tilbyder behandling med den nyeste teknologi. Det sikrer at vi kan give dig hurtigere og bedre behandlinger, som er både skånsomme og smertevenlige. Uanset om du stadig ikke er helt vild med at komme til tandlæge, selvom der er penge at spare, så sikrer vores behandling altså at vi reducerer smerten til et minimum hos vores patienter. Vi sørger på den måde for, at der ikke er nogen grund til at frygte dit næste tandlægebesøg. På den måde kan du helt trygt passe på dine tænder, og det kan spare dig for både unødvendige udgifter og smerter i det lange løb.