Søger du af de gode tandlæger i Søborg?

I Søborg er der 25 tandlæger, som alle er gode. De svinger lidt i pris, men ligger alle sammen i et nogenlunde normalt leje. Det er vigtigste at tænke på når du skal vælge tandlæge er placering. Beliggenheden i forhold til din bopæl og/eller dit arbejde eller offentlig transport har stor betydning for, hvor lang tid du skal bruge når du skal til tjek. Det er desuden en god ide at indhente prislister fra to forskellige tandlæger så du nemmere kan sammenligne priserne og dermed vælge den, som passer bedst til din økonomi.

2860 Søborg er et området fordelt på flere kommuner. Dermed kan det være problematisk at vælge tandlæge i din egen kommune, da kommunegrænserne ikke er de samme som postnumre grænserne – vær opmærksom på dette . Både Herlev, Gladsaxe, Brønshøj, Lyngby, Vangede, Emdrup og Gentofte har grænsekonflikter. Så Søborg er et rigtigt smørhul.

Hvis du har særlige behov som for eksempel bøjletandlæge eller andre specialindgreb, fx tandproteser, guldtænder eller skal have lavet en større stiftoperationer, så bedes du vælge en særlig tandlæge, da ikke alle kan foretage disse kirurgiske indgreb. En mulighed er selvfølgelig at tage på en såkaldt tandlægerejse, hvor du kombinerer afslapning med billig tandlæge og samlet set sparer penge og har lidt ferie.

I stedet for at vælge en tandlæge, som kun ligger i Søborg kan du vælge en af de tandlægekæder som dækker hele storkøbenhavn eller sågar hele landet. På den måde kan du vælge at benytte den afdeling som ligger tættest på, hvor du er, for eksempel din arbejdsplads, din kæreste eller din bopæl. Hvis du så flytter senere, så er det er nemt at bevare din tandlæge, idet du blot vælger en anden afdeling hos tandlægekæden.

Held og lykke med at finde en af de mange gode tandlæger i Søborg.