Her får du gode råd til pæne tænder

Dette indhold er sponsoreret 

Pæne tænder er nok ikke dét, der står øverst på din prioriteringsliste, når du tænker på ting, du gerne vil have ændret. Dog skal du huske på, at alle er meget pænere med et smil på læben, så hvorfor ikke forbedre dette smil yderligere. Et pænt smil er der ofte meget vundet ved. Mange er faktisk også trætte af deres smil, eller ikke tilfredse med det, og undgår derfor fuldstændigt at smile i offentligheden. Det er meget trist, hvis ens lidt skæve tænder, går ud over ens lyst til at smile. Der er altså derfor nogle ting som du kan gøre, for at få dit smil og dine tænder, til at være endnu mere strålende. Det kan dog godt være, at det er lidt svært at vide, hvor man skal starte. Derfor er det oplagt at læse med her for at få lidt råd og inspiration. 

Få helt lige tænder

Første skridt på vejen til et pænt smil, er i mange tilfælde at få lige tænder. Her er der jo den åbenlyse, men tit besværlige, langtrukne, klassiske bøjle. Det er derfor ofte en god idé at lede lidt efter nogle andre løsninger, hvis man også gerne vil undgå de smertefulde og meget synlige togskinner på tænderne. Et godt sted at starte, hvis du også ønsker mere lige tænder, er ved en Invisalign, som er en speciel form for bøjle. Du kan finde priser på invisalign her, hvis du er interesseret i dette. En fordel ved Invisalign, i forhold til de almindelige bøjler, er, at de er noget nær usynlige. Du har altså ikke store skinner hen over dine tænder, og du får en pæn tandretning, nærmest uden at andre kan se det.

Hvide tænder

En anden ting, som man ofte også fokuserer på, når man kigger på andres smil, er farven på tænderne. Det kan ikke undgås, at ens tænder bliver lidt gule med årene. Dog kan man godt selv gøre lidt for at undgå de gule tænder. Et godt tip er for eksempel at skære lidt ned på indtaget af kaffe, da kaffe er en af de ting, som kan have stor indflydelse på tændernes farve. Man skal dog også passe lidt på, hvis man investerer i forskellige midler for at pleje og farve tænderne, da nogle af dem kan skade dit tandkød. Du skal derfor være opmærksom på dette, hvis du ønsker hvidere tænder.