En tandlæge med fokus på kvalitet og det enkelte menneske

Dette indhold er sponsoreret 

Vi ved godt at mange ikke bryder sig om at gå til tandlæge og det vil vi meget gerne gøre op med. Vi mener nemlig at det skal være en god oplevelse at komme til tandlæge, og derfor ser vi også empati som en grundlæggende egenskab. Du kan forvente at blive mødt med forståelse og venlighed, fordi vi fokuserer på dig som menneske og ikke kun på dine tænder. Hos tandlægerne kan du være sikker på, at du er i trygge hænder og vil blive mødt af et meget forstående og empatisk team, så du kan føle dig helt rolig næste gang, du skal til tandlæge. Der er altså ingen grund til at springe et tandlægebesøg over. 

Pas på dine tænder

Det er vigtigt at komme til tandlæge regelmæssigt. Vi ved om nogen, at der kan vente en rigtig slem overraskelse, hvis man udskyder sine besøg hos tandlægen i en længere periode. Hvis ikke dine tænder blive tjekket, kan der opstå flere forskellige problemer, som kommer til at blive en stor byrde – både økonomisk men også for dine tænders sundhed. Du kan være med til at forebygge mange tandproblemer ved at besøge din tandlæge som anbefalet. 

En klinik med rar atmosfære

Hos os vil du opleve at blive mødt af et venligt og imødekommende personale. Du vil kunne føle dig tryg fra start til slut, når du besøger os. Det er vigtigt for os, at have en dialog, så du altid ved, hvad det er vi gør og hvorfor vi gør det, så du hele tiden er informeret om processen.  Hvis vi lyder som en tandlæge for dig, kan du nemt blive patient hos os. Vi vil også rigtig gerne byde dig varmt velkommen på vores klinik på Frederiksberg, så du kan mærke stemningen og møde personalet. 

Tandretning – så du kan få det smil, du drømmer om

Går du og gemmer dit smil væk, fordi du føler dig usikker på grund af dit smil, så kan vi også hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig også tandretning, så du kan få det smil du fortjener. Der er mange måder at få rettet sine tænder på, så du vil selvfølgelig få rådgivning om dine muligheder, så vi kan vejlede dig og sammen finde den helt rigtige løsning til dig. Vi tilbyder en gratis forundersøgelse, som du helt uforpligtende kan komme til. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så du kan få det smukke smil, som du går og drømmer om.